mandag, september 25, 2006

Nu ved jeg, hvad jeg søger!

Efter mange timer foran skærmen, hvor jeg har læst om de universiteter, der findes i Sydney, har jeg besluttet mig for at søge 3 universiteter; Queensland University of Technology (Brisbane), Macquarie University (Sydney) og University of Sydney.
Rækkefølgen på universiteterne er også rækkefølgen på mine prioriteter.

Ved ikke om jeg begår en fejl ved kun at søge tre universiteter og så når alle steder vist er ret populære, men det er Australien jeg vil til og bliver det ikke sådan, må jeg bare blive hjemme:-)

Skal til infomøde på CBS på torsdag, hvor vi får informationer om hvordan man søger. Efter det skal jeg bestille en TOEFL test, hvor jeg skal få over 580 point, da det er kravene på de uni'er jeg søger.
Sammen med Christel fra mit studie, vil jeg sidst på måneden øve mig på lidt engelsk grammatik, men ellers satser jeg på mit engelsk er godt nok!

Hey..

onsdag, september 13, 2006

Nu har jeg besluttet mig!!!

Nu skal det være!!! Jeg har i denne uge besluttet mig for at tage mit 9. semester i udlandet - nærmere betegner i Australien.
Selvfølgelig er der mange ting, der skal falde på plads først, men jeg er nået så langt, at jeg ved jeg søger.
Aner endnu ikke hvor svært det er at komme ind på de forskellige universiteter, men må bare krydse fingre for at det lykkes.
Som kan ses på nedenstående billede, vil jeg rigtig gerne til Sydney.
Ansøgninger til de forskellige universiteter i Sydney skal sendes afsted senest 1. december, så der er ikke lang tid til jeg skal have styr på ret meget:-)

Vh Julie