søndag, august 19, 2007

Housewarming på Clarence Street

Efter at have boet i vores dejlige lejlighed i en måned, syntes vi det var på tide at holde en housewarming. Så i går løb den store fest af stablen, og vi endte med at være ca. 30 mennesker til stede.

Der var overvægt af danskere til festen, men vi havde også inviteret folk fra Norge, USA, Tyskland og selvfølgelig et par australiere, så det var lidt af en multikulturel aften.

Festen gik super godt og folk blev godt berusede, inden festen fortsatte på en irsk pub overfor, hvor vi bor. Den lukkede dog efter en halv times tid, hvilket blev gjort med manér i form af en helt fyldt pub, der synger "You never walk alone" (det lød sgu ret godt)!

Derefter tog vi ned på Darling Harbour til et diskotek, der hedder Cargo, hvor vi festede til kl. 4, hvorefter mormor her måtte kaste håndklædet i ringen og tage hjem.

I dag har været en rigtig dagen derpå-dag, hvor vi ikke har fået lavet det store, ud over at rydde op. Og da Sydney i øjeblikket kun kan prale af regnvejr og 15 grader, ja, så tror jeg også bare vi blir indenfor resten af dagen.

I kan nedenfor se lidt billeder fra festen:




Billede 2 er af Shelby (en amerikaner, jeg har to fag med) og jeg. Billede 4 er af Jakob, Pernille, Anna og Martin.

3 kommentarer:

Per og Laila sagde ...

Hej Julie
Skønt at se at i nyder livet derovre. Dejlige billeder og komentarer, det er dejligt at følge med. Vi har brugt sommeren på nimbustræf på Bornholm og istansættelse af sommerhuset på Langø.knuz fra Per og Laila

Anonym sagde ...

Du ser brandgodt ud med det hår!!! Nyder at læse din blog og savner dig selvfølgelig!!!

Knus
Anja

Anonym sagde ...

Hej skat

Du ser skide godt ud med det hår;o)

Uh, den film skal jeg huske - det er jo lige noget for mig...

Kyssssssssss