søndag, oktober 14, 2007

Min anden ungdom

Jeg lever virkelig min anden ungdom hernede! Er ikke helt tilbage til dagene i Val Thorens, men der bliver drukket og festet lige lovligt meget i weekenderne, synes mormor her. Og denne weekend var ingen undtagelse.

Fredag synes vi det var for lang tid siden, at os fire tøser i lejligheden (som også går under navnene firkløveret eller The Awesome Foursome) havde været ude sammen, så vi klædte os i fineste skrud og gik igang med rødvinen herhjemme. Senere tog vi på Oxford Street på en bar, hvor vi endte med at være til kl. 4 om morgenen.



I går ankom Ålen (Andreas, som jeg skrev Bachelorprojekt med sammen med Peter) til Sydney og det skulle jo fejres. Vi inviterede Peter, kristine og Ålen til spisning, og planen var at drikke og hygge, måske lidt i byen og så til Bondi kl. 4 om natten, hvor en af danskerne havde fået hacket sig ind på TV2's hjemmeside, så vi kunne se Danmark - Spanien over nettet...det er sgu da smart:-)

Vi kom aldrig i byen, men sad hos os og drak og havde det fantastisk skægt inden taxaen gik til fodboldkampen. Her var vi ca. 20 danskere samlet i en lille lejlighed, klar til at se DK smadre Spanien - ak ak!!! I anden halvleg røg gassen ud af flokken og folk begyndte at blive trætte - resultatet på skærmen var måske også en faktor. Men det var en rigtig hyggelig nat, der sluttede kl. 6.30!




I dag sov vi til kl. 2, tog på tagterrassen og solede, og tog et smut i poolen. Nu skal vi ned og spise på havnen - ja, livet i Sydney er stadig usandsynligt hårdt!! :-)

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Stakkels Julie, at du sådan bli`r lokket på druk!! Hvor er det godt, at mor snart kommer ud og passer på dig.....så er det sundt mad, mælk og en vitaminpille til maden og så ellers tidligt i seng! Møs fra mor.