onsdag, oktober 10, 2007

Chinese garden / coastwalk

Så er jeg tilbage på bloggen efter et godt stykke tid, hvor vi har lavet en del skolearbejde og derfor har siddet en del i lejligheden. Vi havde dog en ret hård weekend med fest både fredag og lørdag, da os danskere jo havde lidt fest til gode, da vi ikke havde set hinanden siden vi fik Springbreak (ja, alle undskyldninger gælder jo for at holde en fest)!

I foregårs besluttede Pernille og jeg, at der skulle ske noget, så vi tog i Chinese Garden, en lille have der ligger lige ved Darling Harbour, som er et tegn på venskab mellem Kina og Australien. Det er en lille oase midt i storbyen, der var rigtig hyggeligt at gå rundt i.




I går tog Charlotte, Vibeke og jeg bussen til Coogee (en strand lidt øst for Sydney) og tog en coastwalk fra Cogee til Bondi. Det var en strækning på ca. 3 km, der går langs kysten, hvor man kommer forbi mange bugte og har en sindsyg flot udsigt på hele turen. Her kan I se billeder derfra (der er blandt andet et billede af en kæmpe katolsk kirkegård vi kom forbi, det så meget imponerende ud):





Ingen kommentarer: