søndag, december 16, 2007

Hilsen fra Melbourne

Saa har vi vaeret i Melbourne i 4 dage, og hvor har det vaeret fedt. Byen er bare super flot og vi har hygget os saa meget.

Torsdag, da vi ankom, tog vi ind til byen i CBD og kiggede rundt. Vi kom uden at vide det til at stoede paa stroeget ret hurtigt, og ja, Julle var i faelden:-) Ellers gik vi bare rundt og saa i 6 timer, hvorefter vi endte paa en rigtig hyggelig restaurant nede ved floden, der loeber gennem byen.
Fredag startede vi dagen ved stranden, da det blev op til 32 grader den dag. Derefter tog vi igen ind til byen og saa lidt mere. Om aftenen moedtes vi med to australske piger, vi har moedt gennem Pernille, som vi boede med, der hedder Sam og Rhiannon. De tog os ud og spise og ud i det australske natteliv. De er lidt mere, hvad skal man sige, peace, love and harmony end vi er, saa vi oplevede nogle meget spaendende steder.

Loerdag tog vi paa den beroemte shoppinggade Chapel Street, hvor vi igen fik brugt mastercard'et (ja, visakortet er brugt op). Senere paa dagen moedtes vi med toeserne igen, de syntes vi skulle se Melbourne-shopping, der ikke var saa mainstream. Saa de tog os paa de hyggeligste gader med masser af vintage og secondhandtoej... uh, det var saa fedt:-) Om aftenen var vi bare saa traette, saa vi gik i seng kl. 22, hvor vi sov til kl. 9 i morges, saa vi maa ha' haft brug for det. I dag har vi saa vaeret paa Queen Victoria market, og modtes saa med Sam og Rhiannon igen. De tog os paa den flotteste bar, der hedder Rooftop, hvor man sidder paa taget af en 6 etagers bygning og ligger i laenestole og drikker oel, ikke daarligt!

I morgen tidlig tager vi saa toget til Peninsula, hvor Lulu tager imod os, det blir super fedt! Naa, nu er der kun 4 dage til flyet letter, det er sgu for vildt!! :-)

Ingen kommentarer: