onsdag, september 19, 2007

Fem dage i Byron...

Saa faar i lige en lille update efter fem dage paa farten. Vi forlader Byron Bay i morgen og smutter videre til Brisbane.

Indtil videre har det vaeret en dejlig ferie. Desvaerre har det ikke vaeret muligt for os at surfe, da der bare ikke har vaeret boelger til det, men til gengaeld er dagene brugt paa stranden i dejligt solskin, gaature og en hvalcruise, hvor vi saa pukkelhvaler springe op ad vandet ca. 30 meter fra os, det var saa stort - har taget billeder, jeg nok skal ligge paa bloggen, naar jeg kommer tilbage til Sydney.

Ellers er jeg ved at laere kulturen som backpacker. Vi bor paa et hostel sammen med seks andre backpackere, og fire af dem har vi snakket en del med. Folk er bare super aabne og imoedekommende, naar de nu rejser alene, saa man moeder rigtig mange mennesker.

Kan forresten lige meddele, at det Danmark er mest kendt for i udlandet stadig er Aqua og Cartoons - hvor er det nederen:-)

Det overraskede mig meget, at der er saa mange der rejser alene i Australien, men paa vores vaerelse er vi de eneste, der rejser sammen. Det er et multikulturelt vaerelse vi bor i, da der er 2 fra Canada, en tysker, en irer og to amerikanere. Vi maa dog ogsaa erkende, at vi ikke helt opfoerer os som backpackere, men snarere flashpackers, da de andre staar og laver mad hver aften og sparer meget paa pengene. Det dur vi ikke til, saa vi spiser ude om aftenen, men bruger til gengaeld naesten ingen penge paa morgenmad og frokost.

Regner med at lave ny update paa bloggen fra Hervey Bay efter turen til Fraser Island paa soendag.

Ingen kommentarer: