fredag, november 16, 2007

Familien i Sydney

Så er min familie ankommet til Sydney. De landede mandag aften k. 21, hvor jeg var ude og hente dem.

De sidste par dage har jeg hevet dem rundt i Sydney, for der er så mange ting, jeg gerne vil vise dem. Vi startede selvfølgelig med en tur til Darling Harbour og Operahuset. Det blev set med stor begejstring, og det er helt sikkert, at Operahuset er veldokumenteret på deres kameraer:-) De efterfølgende dage har vi gået langs kysten fra Coogee til Bondi, været i Zoologisk have (inkl. flot sejltur), hvor der er den flotteste udsigt over Sydney centrum, og Sarah endelig fik hilst på en koala. I dag syntes vi, at det var tid til en stranddag på Manly, en flot forstad der ligger 30 min væk med færge. Uh, det var lækkert! Vandet var 20,8 grader (målt af farmand), og vi nød at bade i de store bølger og slikke solskin på stranden.

Vejret har været helt perfekt alle dage. Temperaturerne ligger mellem 25-27 grader, og skyer ser vi kun on morgenen og sen eftermiddag.

I morgen skal vi på guided tur inde i operahuset og gå en tur over Harbour Bridge (og mon ikke der så lige bliver taget et par billeder mere af Operahuset??!!). Bagefter er planen at tage til Bondi og ligge lidt ved stranden, før vi skal på den berømte ribs-restaurant og spise 1 kg. full rack spareribs.

Mandag lejer vi bil og kører en dag til Blue Mountains. Efter overnatning der kører vi via Hunter Valley (et meget populært vindistrikt) til byen Port Macquarie. Den ligger ca. 4,5 times kørsel nord for Sydney helt ud til østkysten. Vi blir i byen de næste 4 dage, hvor vi blandt andet skal se naturreservater, på koala hospital og hygge os på stranden med fx surfing, badning og sejltur med delfiner. En uge efter er vi tilbage i Sydney, hvor familien skal afsted onsdag tilbage til det kolde nord - dog lige med en ekstra varmedag, da de lige tager en ekstra dag i Bangkok, hvor de mellemlander.

Her kan I se lidt billeder fra familiens første dage i Sydney.










Håber I ellers har det godt i snevejret derhjemme - vi tænker på jer:-)

1 kommentar:

nilsson vejle sagde ...

hvor ser det godt ud - og sikke mange oplevelser. Nyd det og hinanden. Vi har da ikke sne, men 6 graders varme i Jylland. Det har været noget koldt, men det er da rart med temperaturafveksling, så bliver dagene ikke ens.