søndag, november 18, 2007

Opdatering på familiebesøg

Lige inden vi i morgen tager på tur i den næste uge, og bloggen derfor vil stå stille, vil jeg lige vise et par billeder af, hvad vi har lavet de to sidste dage.

I går var vi en tur i Sydney Tower. Et højt tårn midt i byen på 304 m over gadeniveau, hvor man kan se ud over Sydney. Derefter gik vi over Harbour Bridge og satte os med den flotteste udsigt over byen. Aftenen blev sluttet af på den berømte ribs restaurant "Hurricane" i Bondi. Det lykkedes uden problemer far og Casper at spise den fulde rack, mens os tøser kæmpede med at komme igennem de halve.

I dag var vi på en guidet rundtur i Operahuset. Det var en stor oplevelse og hele familien var meget imponeret over bygningen, specielt den store koncertsal med plads til 2600 tilskuere. Vi spiste frokost i den gamle bydel "the Rocks", hvor vi også lige var på det lokale marked og få brugt lidt ekstra dollars:-)

Her kan I se billeder:



På billedet lige herover kan I se min lejlighed. Den ligger nede i højre hjørne, lige over den store kvadratiske bygning og til højre for bygningen med swimmingpool. I kan se en grøn tennisbane, og det er i den bygning jeg bor på første sal. Læg mærke til afstanden til vandet:-)





Ingen kommentarer: