lørdag, november 03, 2007

Justin & Halloween

Selvom det er lørdag i dag er der søndagsstemning i lejligheden. Det skyldes, at torsdag og fredag har kørt på fuld hammer - det har været et par super dage!!

Torsdag var vi fire tøser afsted til Justin Koncert og kan kun sige: Oh, my god!! Har da aldrig set så fed dans og sceneshow - kunne da heller ikke lade være med at blive lidt forelsket i hr. Timberlake:-) Uha, nogle moves han havde og musikken blev bare så meget mere fed live. Så den aften var jo helt i skabet.

I går var alle os danskere blevet inviteret til Halloween fest hos en australier, der hedder Adam. Os fire tøser i lejligheden havde ventet længe på invitationen, da vi en dag på Paddys Market (et kæmpe marked med en masse fed ragelse) havde købt os parykker - spørg ikke hvorfor, men det var så sjovt og de var ret billige! Så da invitationen kom var det bare at finde ud af hvad vi skulle bruge parykkerne til. Og så kom vi frem til at vi skulle være stuepiger - på den billige måde:-) Vi holdt en lille før fest for ca. 10 af danskerne, her kan I se resultatet af folks udklædning:




Skulle jeg overveje at gå tilbage til det helt blonde igen???? :-)
Og til festen var der afstemning om bedste udklædning... og ja... selvfølgelig vandt vi!!!! The awesome foursome slog til igen:-)

Ingen kommentarer: